This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.
Rólunk 2017-05-06T18:46:37+00:00

A Lecenté™-t 2011-ben alapították a Cientanni testvérek, Ged és Maria.

 

Magyarországon a CND Nail Lounge üzletében vásárolható meg először. A CND Nail Lounge és a Lecenté együttműködése által közelebb kerültek a professzionális kiegészítő termékek a körmös szakemberekhez.

A Lecenté szuperminőségű, finom szemcsés glittereket és kiegészítőket ajánl a körmösöknek, a legjobb és legprecízebb munkát ígérik. A márka számos tréninggel és termékkel várja az érdeklődőket, disztribútorain keresztül.

A Lecenté célja a professzionális minőségű, biztonságos és kreatív termékek eljuttatása a körmös szakemberekhez, ebben segítenek forgalmazó partnerei a különböző országokban.

Nagyon örülünk, hogy ellátogattál hozzánk – üdv a csapatban #LoveLecente!

Miért más a Lecenté glitter?

Biztosan azon gondolkozol, hogy miért más a Lecenté?  A Lecenténél, nem “csak glittereket” készítenek. Termékeik a legmagasabb elvárások szerint készülnek, kollégái pedig szorosan együttdolgoznak a gyártási folyamat során, ezzel biztosítva a termékek biztonságos, minőségi és helyénvaló használatát a körmös szakemberek számára.

A Lecenténél fontosnak tartják, hogy kibővítsék az üzleti lehetőségeket és a körömdíszítések horizontját, éppen ezért lehet biztos a körmös szakember abban, hogy ezek a termékek kifejezetten az ő számára készültek.

Egy kis tudományos alap 

Ha azt gondolod, hogy minden glitter azonos – most kiábrándítunk!

Mint körmös szakemberek, mind tudjuk, hogy mennyire fontos a megfelelő termékek megvásárlása, fontos, hogy jó nevű márkákkal és forgalmazókkal dolgozzunk.Szeretjük tudni, hogy azonos gondolkodású emberek állnak a márkák mögött is, szem előtt tartva a te egészségedet és a biztonságodat! Miért van mégis az, hogy a körmös szakemberek nem figyelnek annyira a glitterek minőségére?

Maria Cientanni, a Lecenté kreatív igazgatója és társtulajdonosa megosztja veled, hogy miért fontos a megfelelő glitter megvásárlása, a megfelelő forgalmazótól.

“A körömcsillámok professzionális termékek-úgy mint a por folyadék és a zselé is. Mint minden professzionális terméknél, itt is fontos, hogy hogyan készül az, hiszen a végén a vendéged körmén landol!”

Íme néhány ok, hogy miért fontos,hogy megfelelő minőségű glittert válaszd, miben különbözök a Lecenté a többi glittertől.

 • Az olcsóbb glittereket nem megbízható gyártók készítik-nem a professzionalitást tartják szem előtt, nem készülnek olyan magas színvonalon, ahogyan a Lecenté termékei. A Lecenté csillámokat precízen vágták, nincsenek durva élek, ezáltal a körmösök még jobban és pontosabban tudnak dolgozni
 • Minden Lecenté glitter rendelkezik MSDS (biztonsági) adatlappal és összetevőkkel a terméken. Ha egy glitter nem rendelkezik ilyennel, nem felel meg a célnak. Ha elbizonytalanodnál, gondolj arra, hogy milyen híred lesz, ha a vendéged allergiás lesz az összetevőkre.
 • A Lecenté glitterek 100%-ig tiszta csillámok-kevés ilyen van. A másodosztályú glitterek szinte bármit tartalmazhatnak- igen, még fertőzéseket és bacikat is. Néhány még üveget, veszélyes fémeket is akár. Nyugodj meg, minket érdekel a te egészséged és biztonságod, így a Lecenté termékek csak glittert és glittert rejtenek.
 • A Lecenté csillogása ellenáll az oldószereknek, -ami azt jelenti, hogy nem kopik ki a szín alatta, nem sérül a szín, ha oldószerrel találkozik, például a CND Shellac-kal. Nem minden glitter rendelkezik ezzel a tulajdonsággal, ráadásul nem is kopik.
 • A Lecenté glitterek nem tartalmaznak ftalátokat,  a CIPSA követelményei szerint. Ez azt jelenti, hogy a Lecenté glittereket könnyebb eltávolítani, ellenben a többi piacon lévő glitterrel szemben, a ftalátok hiánya miatt így nincs szükség hőhatásra és erős oldószerekre.
 • A Lecenté követi a GMP elveit (Good Manufacturing Practices), így a Lecenté termékei a legmagasabb színvonalon készülnek. Többek között:
  • Épületek és felszerelések  – Minden Lecenté terméket biztonságos és tiszta környezetben gyártanak és tárolnak, szennyződésektől mentes helyeken
  • A felszerelések, amelyekkel a glittereket készítik, szintén szuper tiszták és megfelelnek minden elvárásnak
  • Személyzet – Évek óta tartó oktatás után már tudják hogyan készítsék el a legjobb minőségű glittereket neked!
  • A nyers hozzávalókat a megfelelő helyen tárolják, megőrizve őket a legjobb formában
  • Komoly gyártási folyamat során készülnek a termékek, szigorú előírások előzik meg a készítést
  • Minden glitter azonos, köszönhetően a laboratóriumi vizsgálatoknak
  • Címkézés- minden címke tartalmazza azokat az információkat, amikre szükséged van
 • Környezetbarát vagy? Mi igen! Követjük az  ISO 9001/14001 rendeletet. Ez azt jelenti, hogy termékeink a legmagasabb színvonalon készülnek, a lehető legkevesebb környezeti kárral!
 • A Lecenté glitterek 95% hipoallergének,használatuk biztonságos- köszönhetően a komplex elkészítésüknek.
 • A magas színvonal bármilyen rendszerrel működik: CND Shellac-kal, körömlakkal, zselélakkal, akrillal,leoldható zselével. Itt az ideje, hogy csillogj!

Látod, kilenc érv amellett, hogy professzionális terméket használj!